Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:23
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Dembélé nobbar PSG - trots monsterklausul

Sillybloggen

Under fredagen briserade uppgifter om att Paris Saint-Germain planerade att aktivera Ousmane Dembélés utköpsklausul på 50 miljoner euro, motsvarande 581 miljoner kronor.

Men nu gör uppgifter från spanska Sport gällande att Dembélé själv inte har några planer på att lämna Barcelona. Detta trots att det skulle innebära att fransmannen går miste om 25 miljoner euro (hälften av utköpsklausulen), motsvarande 290 miljoner kronor, om han stannar kvar i Katalonien.

Enligt uppgifterna har Dembélé redan meddelat Barcelona-ledningen om hans intention att stanna kvar i klubben. Anledningen sägs vara hans goda relation med Xavi, samt hans strävan att vinna titlar med klubben, som köpte honom från Borussia Dortmund 2017.

Sport uppger vidare att PSG kommer fortsätta med övertalningsförsöken för att locka till sig Dembélé innan måndag, då utköpsklausulen automatiskt fördubblas. Men enligt uppgifterna har den franska storklubben förstått att detta kommer bli en svår uppgift.  

Annons
Publicerad 2023-07-29 15:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto