Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Lille nobbar Brightons bud på Caicedos ersättare

Sillybloggen

Transfersoppan kring Moises Caicedo har nått ett slut och ecuadorianen har anslutit till Chelsea efter många turer. Men Brighton har redan identifierat den perfekta ersättaren på det centrala mittfältet.

Det har sedan tidigare rapporterats om att klubben är ute efter att värva Lille-mittfältaren Carlos Baleba innan övergångsfönstret stänger.

Men nu uppger transfer-journalisten Fabrizio Romano att Premier League-klubben har fått sitt inledande bud nobbat. Budet motsvarar, enligt uppgifterna, sammanlagt 20 miljoner euro, motsvarande 237 miljoner kronor, men ska alltså ha nobbats av Lille.

Enligt Romano har Lille satt en prislapp på 30 miljoner euro, motsvarande 355 miljoner kronor, för Baleba och förhandlingarna väntas fortgå under de kommande dagarna.

Romano gör även gällande att Baleba ses som det optimala namnet att ersätta Caicedo, men att det även finns två, icke namngivna, namn på Brightons lista över potentiella ersättare.

Annons
Publicerad 2023-08-15 10:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto