Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nederländsk media: Skandinaviskt intresse för Timossi Andersson

Sillybloggen

Alex Timossi Andersson har hamnat i frysboxen efter ett år Heerenveen, den förre HIF-forwarden har inte ens tagit en plats i truppen de första ligamatcherna. Nyligen uppgav journalisten Sander de Vries, journalist på lokaltidningen Leeuwarder Courant, att flera spelare i laget kallat klubbens behandling av 22-åringen för ”respektlös”.

Timossi Andersson, som enligt samstämmiga uppgifter fått grönt ljus att söka sig vidare, ska nu dragit till sig intresse. För just journalisten Sander de Vries uppger att skandinaviska klubbar spanar på den offensive pjäsen.

Samtidigt uppger de Vries att Timossi Andersson och Heereveen kommer att gå skilda vägar de kommande dagarna och att parterna för närvarande förhandlar om kompensation kring ett kontraktsbrott.

Timossi Andersson, som tidigare spelat för Austria Klagenfurt och i Bayern Münchens ungdomsakademi, sitter på ett avtal till sommaren 2026 med Heerenveen.

Annons
Publicerad 2023-08-29 11:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto