Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:39
Nästa

Avbryt
Försök igen

Nottinghams rockad bekräftad: Värvar Dominguez och släpper Freuler

Sillybloggen

Nottingham Forest har en hektisk deadline day. Förutom värvningen av Callum Hudson-Odoi från Chelsea har klubben nu även presenterat Nicolás Dominguez, som ansluter från Bologna i Serie A.

Dominguez har under sin tid i Bologna varit en konstant på det centrala mittfältet och under sin sista period i klubben var han kapten för laget. Enligt sajten Transfermarkt ansluter argentinaren för 15 miljoner euro, motsvarande 179 miljoner kronor.

– Det känns fantastiskt att ansluta till en klubb med så mycket historia i England och Premier League. Jag såg matchen som Forest spelade mot Sheffield United, jag såg publiken och det övertygade mig, säger han till klubbens webbplats.

I samma affär står det även klart att schweizaren Remo Freuler går i motsatt riktning. Den tidigare Atalanta-spelaren är alltså klar för en permanent flytt till Bologna, efter 33 framträdanden i Forest-tröjan under sin säsong i England.

Annons
Publicerad 2023-09-01 19:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto