Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Thorgan Hazard aktuell för Anderlecht 

Sillybloggen

Det belgiska transferfönstret är öppet till den 6 september och kanske står en knall för dörren.

Enligt Nieuwsblad och Het Laatste Nieuws är Anderlecht i samtal med representanter till Dortmunds Thorgan Hazard.

En affär sägs dock vara långt borta eftersom den offensive pjäsen sitter på en årslön runt 5 miljoner euro, nästan 60 miljoner kronor, och det kan inte den belgiska jätten matcha. 30-åringens kontrakt med Dortmund sträcker sig till nästa sommar och Nieuwsblad utesluter inte att det lär dyka upp lukrativa erbjudanden från andra klubbar under de sista dagarna av transferfönstret.

 Vad som däremot talar för en flytt är att Thorgan Hazard endast spelat sex minuter den här säsongen och tappat sin landslagsplats. I Belgien skulle han kunna få fart på karriären igen, skriva ett långtidskontrakt och få förtroende av förbundskaptenen Domenico Tedesco. Hazard står noterad för nio mål på 47 A-landskamper.

Annons

Hazard var i våras utlånad till PSV Eindhoven. 30-åringen har ett förflutet i klubbar som Chelsea, Borussia Mönchengladbach och Lens. Senast han spelade i Belgien var från sommaren 2012 till sommaren 2014, då han var utlånad från Chelsea till Zulte Waregem.

Thorgan är bror till Eden Hazard, tidigare i Chelsea och Real Madrid.

Publicerad 2023-09-04 19:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto