Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:22
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Liverpool i samtal om Thiago-övergång

Sillybloggen

Liverpool-stjärnan Thiago Alcantara, 32, har under de senaste månaderna kopplats ihop med en flytt – efter tre år i den engelska storklubben. 32-åringen har ryktats till klubbar i Saudiarabien, Spanien och Turkiet – och möjligen kan det inom den närmaste framtiden bli en flytt till den sistnämnda destinationen, då det turkiska transferfönstret fortfarande är öppet.

Under onsdagen uppger den turkiska tidningen Aksam att Süper Lig-klubben Trabzonspor är i samtal med Liverpool om en övergång för Thiago, som har kontrakt till nästa sommar.

Trabzonspor uppges helst vilja låna Thiago, som sägs vara öppen för idén, samtidigt som Liverpool i grunden rapporteras vara motvilligt till en affär. Tränaren Jürgen Klopp sägs nämligen inte vilja att truppen försvagas nu när säsongen sparkats igång.

Thiago har under den här säsongsinledningen inte kommit till spel med Liverpool, men har sedan flytten till klubben från Bayern München gjort 97 framträdanden.

Annons
Publicerad 2023-09-13 19:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto