Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:24
Nästa

Avbryt
Försök igen

Spansk media: Lo Celsos vändning - vill stanna i Tottenham

Sillybloggen

Tottenham-mittfältaren Giovani Lo Celso, 27, kopplades i somras ihop med en övergång till Barcelona, men blev kvar i London, och sedan dess har det kommit nya rykten om att det i stället kan bli en flytt i januari till Katalonien.

Nu rapporterar däremot den spanska tidningen Mundo Deportivo att Lo Celso inte har några planer på att lämna Tottenham, då han uppges sikta på att lyckas i Spurs. Samtidigt rapporteras nye tränaren Ange Postecoglou tro på Lo Celso, vilket kan innebära speltid den här säsongen.

Lo Celso är hittills noterad för en start och ett inhopp den här säsongen. Han har missat de tre senaste ligamatcherna på grund av skadeproblem i England.

Lo Celso kom till Tottenham från Real Betis under 2019, först på lån och sedan på permanent basis ett år senare. Mellan vintern 2022 och sommaren 2023 var han på lån hos Villarreal. Han har kontrakt med London-klubben till sommaren 2025.

Annons
Publicerad 2023-09-28 07:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto