Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sigurdsson avslöjar - kunde återvänt till Island

Sillybloggen

Förre Tottenham- och Everton-mittfältaren Gylfi Sigurdsson, 34, spelade inte mellan våren 2021 och i slutet av september i år med anledning av misstankar om sexualbrott, men sedan en tid tillbaka är alla anklagelser nedlagda.

34-åringen skrev tidigare i år på för den danska klubben Lyngby, och under säsongsinledningen har han kommit till spel i Superligan, samtidigt som han nyligen blev uttagen till det isländska landslagets oktober-samling.

Nu berättar Sigurdsson att det i stället för spel i Lyngby kunde blivit en återkomst till Island med spel i den isländska klubben Valur.

– Förhandlingarna var väldigt långt gångna med Valur, men det blev inget av det. Förhandlingarna hade också som utgångspunkt att om något annat spännande skulle dyka, så skulle jag ha möjlighet att ta den chansen, säger han till Visir.

Han fortsätter:

Annons

– Det var många klubbar från Island som kontaktade mig. Jag ville bara komma i bättre form innan jag tog mitt beslut. Tyvärr för Valur ringde “Freysi” (Freyr Alexandersson, chefstränare i Lyngby och tidigare assisterande förbundskapten i Islands landslag).

Sigurdsson är så här långt noterad för två matcher med Lyngby i Superligan.

Publicerad 2023-10-13 14:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto