Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:50
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Tottenham intresserat av Kelly-värvning i januari

Sillybloggen

Tottenham rapporteras vara ute efter att ta in en ny vänsterfotad mittback sedan Micky van de Ven dragit på sig en skada, som uppges hålla honom borta till minst januari nästa år.

Enligt den engelska tidningen The Standard är Tottenham intresserat av Bournemouths Lloyd Kelly, 25, och kan göra ett försök att få till en övergång i januari.

Tottenham uppges även i somras tittat på en värvning av Bournemouth-backen, som sitter på ett utgående avtal, vilket kan tala för en affär för att Premier League-klubben ska få betalt för spelaren. Sedan tidigare rapporteras Spurs också vara intresserat av Marc Guehi, 23, men enligt The Standard är det inte troligt att Crystal Palace vill släppa mittbacken mitt under säsongen.

Kelly kom till Bournemouth från Bristol City under 2019, och är den här säsongen noterad för sju matcher i Premier League. Totalt sett har han gjort 38 matcher med klubben i Premier League.

Annons
Publicerad 2023-11-10 06:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto