Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:13
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Manchester City överväger nytt bud på Paquetá

Sillybloggen

Manchester City och West Ham var överens om en övergång värd 80 miljoner pund (knappt1,1 miljarder kronor) för Lucas Paquetá i somras. Affären föll dock i sista stund med anledning av att det engelska fotbollsförbundet (FA) utreder 26-åringen för brott mot gällande bettingregler.

I ett möte med Aston Villa förra säsongen lades ett ovanligt stort antal spel på att brassen skulle bli varnad i matchen, vilket han också blev. Paquetá har nekat all form av inblandning och har spelat frekvent för West Ham under hösten, men utredningen pågår fortsatt kring mittfältsstjärnan.

Och nu kommer rapporter som gör gällande att den regerande Premier League-mästaren har återväckt sitt intresse.

Brasilianska UOL rapporterar att Manchester City vill återvända till förhandlingsbordet när övergångsfönstret öppnar. Enligt uppgifterna är storklubben redo att lägga ett nytt bud på Paquetá i januari om de kan få klarhet i FA:s bettingutredning.

Annons

City-tränaren Pep Guardiola ser brassen som en potentiell långsiktig ersättare till Kevin De Bruyne, som har dragits med skadeproblem i år och vars kontrakt löper ut 2025.

Paquetá anslöt till West Ham från Lyon sommaren 2022 och är sedan dess noterad för nio mål samt åtta assist på 56 matcher. Mittfältaren, som har kontrakt till 2027, har 42 landskamper för Brasilien på meritlistan.

Publicerad 2023-11-12 14:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto