Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:52
Nästa

Avbryt
Försök igen

Esbjerg-basen om Knudsen: "Han är inte på ritbordet"

Sillybloggen

Jonas Knudsen, 31, tackades i söndags av inför Malmö FF:s guldmatch mot IF Elfsborg på Eleda Stadion, och får nu se sig om efter en ny klubbadress.

Under onsdagen öppnar den danska klubben Esbjergs vd Jens Hammer Sørensen för en återkomst för Knudsen, men menar samtidigt att det inte är prioritet i dagsläget.

– Vi är alltid intresserade av tidigare EfB:are. Vi följer dem överallt. Jonas Knudsen är en god vän till oss och var en riktigt duktig EfB-spelare i ett antal år. Han kommer alltid att vara intressant för oss, säger Sørensen till Tipsbladet och fortsätter:

– Nu är vi i en situation, där vi är riktigt nöjda med vår A-lagstrupp. Vi är inne i en riktigt bra sportslig period, där vi har många unga spelare som kommer fram. Vi är inte i en situation, där vi tittar på att ta in honom.

Annons

På frågan om det är uteslutet med en återkomst för Knudsen är svaret följande:

– Nej, jag har varit med i matchen så länge att man aldrig ska vara kategorisk i fotboll, men just nu är han inte på ritbordet.

Knudsen är fostrad i Esbjerg och tillhörde klubben fram till att han lämnade för engelska Ipswich under 2015. Esbjerg spelar just nu i den danska tredjedivisionen.

Knudsen var i MFF i fyra och ett halvt år, och gjorde över 100 matcher med klubben.

Publicerad 2023-11-15 20:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto