Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nordfeldt aktuell för Genclerbirligi

Sillybloggen

AIK:s landslagsmeriterade målvakt Kristoffer Nordfeldt, 34, anslöt från turkiska Genclerbirligi under sommaren 2021, och har sedan dess varit ordinarie mellan lagets stolpar i allsvenskan.

Nu uppger sajten fotbolldirekt.se att Nordfeldt kan vara på väg bort från klubben, då hans tidigare klubb Genclerbirligi sägs visa intresse för en återkomst. Enligt sajten är Genclerbirligi nu redo att lägga ett bud, samtidigt som Nordfeldt rapporteras vara intresserad av en sista sejour utomlands. I dagsläget har han dock kontrakt med AIK över 2025.

Genclerbirligi spelar numera i den turkiska andradivisionen och är på fjärde plats i ligan. Förra säsongen slutade Genclerbirligi på 15:e-plats i andraligan.

Nordfeldt spelade senast i den turkiska klubben mellan vintern 2020 och sommaren 2021, och har även en bakgrund med spel i Swansea och Heerenveen utomlands.

Annons

AIK har vidare målvakterna Samuel Brolin, 23, och Budimir Janosevic, 34. Brolin sitter på ett utgående avtal, medan Janosevic har kontrakt över 2024. I måndags uppgav Expressen att Kalmar FF visar intresse för Brolin, då klubbens förstekeeper Ricardo Friedrich har lämnat.

Publicerad 2023-11-21 13:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto