Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tysk toppklubb jagar Gigovic

Sillybloggen

Armin Gigovic har imponerat i Danmark och i FC Midtjylland. Nu jagas svensken av en tysk toppklubb, det uppger Expressen.

Gigovic värvades av FC Midtjylland i januari 2023 då hans kontrakt i FK Rostov pausats till följd av Rysslands krig mot Ukraina. Tiden i Danmark har varit minst sagt lyckad och Gigovic har vuxit ut till en nyckelspelare för FC Midtjylland. Totalt har det blivit 39 matcher för klubben och på dessa har Gigovic stått för ett mål och en assist.

Lånevtalet med FC Midtjylland sträcker sig till juni 2024 men nu är alltså frågan om Gigovic rör på sig tidigare än så.

Expressen uppger vidare att den tyska toppklubben fanns på plats i Borås när Sveriges U21-landslag mötte Nederländerna för att scouta Gigovic.

Annons

Andra källor, däribland danska, uppger också att den tyska klubben ska ha följt Gigovic under en längre tid och kan göra en framstöt längre fram. Det är i nuläget oklart vilken klubb det rör sig om.

21-årige Gigovic har förutom FC Midtjylland och Rostov även representerat danska Odense och Helsingborg. Han har en svensk A-landskamp på meritlistan.

Publicerad 2023-11-24 13:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto