Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Giffarna" om Durmaz: "Kommer att ha ett snack med AIK"

Sillybloggen

Elias Durmaz, 23, lämnade inför i år Vasalunds IF för AIK, men fick knapp speltid under våren i allsvenskan, och gick i somras på lån till Gif Sundsvall, där han under hösten kom till spel i tolv seriematcher när “Giffarna” säkrade ett nytt kontrakt i superettan.

Durmaz sitter i dagsläget på ett kontrakt med AIK över 2026, men frågan är samtidigt om han ingår i norske chefstränaren Henning Bergs planer inför nästa säsong?

Gif Sundsvalls sportchef Joel Cedergren inväntar i dagsläget besked om vad som händer för Durmaz del i den allsvenska storklubben.

– Durmaz kommer att ha ett snack med AIK och få veta hur läget är där. Sedan tar vi det vidare. Han gjorde ett gott intryck här i Sundsvall och är en bra spelare. Jag kan inte säga för mycket där, då AIK har honom och får fatta ett beslut där först, så får vi se hur vi kan gå vidare, säger Cedergren i Fotbollsmorgon.

Annons

Durmaz stod i år för tre framträdanden med AIK i allsvenskan.

Publicerad 2023-11-30 08:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto