Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:44
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Juventus vill värva van de Beek

Sillybloggen

I dagarna bekräftade huvudtränare Erik ten Hag att Donny van de Beek har fått tillåtelse att lämna Manchester United i januari.

– Jag tror att Donny behöver spela. Han är tillbaka nu (från skadeproblem) och gör det väldigt bra i träning. Så om inte vi kan ge honom chansen, då förstår jag att han behöver spela för sin karriär, sa ten Hag .

Tidigare har den nederländske mittfältaren kopplats ihop med Galatasaray och Fenerbahce. Nu verkar ytterligare en klubb ge sig in i jakten.

Corriere Dello Sport hävdar att Juventus är angeläget att få in van de Beek i laget efter årsskiftet. Enligt uppgifterna är Turinklubben redo att erbjuda ett lån fram till i sommar, med en köpoption inskriven i avtalet.

Det återstår att se om det är en uppgörelse som United är redo att acceptera. Storklubben behöver som bekant sälja spelare för att frigöra utrymme till potentiella nyförvärv.

Annons

Juventus har tidigare kopplats ihop med Jadon Sancho, som är tokpetad i United efter ett bråk med ten Hag.

van de Beek har bara gjort 62 matcher för Manchester United sedan han köptes loss från Ajax sommaren 2020. Hans kontrakt sträcker sig till 2025 med option på ytterligare ett år.

Publicerad 2023-12-03 21:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto