Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kaizer Chiefs fortsätter jaga Matthews

Sillybloggen

Tashreeq Matthews har en succésäsong i ryggen.

Den offensive Sirius-liraren noterades för nio mål samt tio assist på 30 matcher i allsvenskan i år, vilket placerade honom i toppen av poängligan.

Tidigare i höst rapporterade Soccer Laduma att sydafrikanska Kaizer Chiefs vill värva Matthews. 23-åringen bemötte kort därefter uppgifterna:

– Ryktena har pågått sedan en, två veckor i Sydafrika. Jag var inte förvånad när det dök upp här också, men det är rykten, sa sydafrikanen till UNT.

– Det finns inget att säga, jag var chockad när jag såg det också. Men det är vad det är, rykten är rykten. Vi kan inte göra något nu utan vi får vänta till slutet av säsongen och se vad som händer då.

Annons

Nu uppger den sydafrikanska sajten SA People att Kaizer Chiefs intresse kvarstår, även om ett bud inte ligger nära till hands i nuläget.

Uppgifterna gör vidare gällande att det kan bli aktuellt med en övergång såväl i vinter som i sommar. Huruvida klubben går vidare till konkreta samtal med Sirius beror på hur Kaizer Cheifs nye huvudtränare ser på 23-åringen som spelare, skriver sajten.

Matthews har kontrakt över 2026.

Publicerad 2023-12-03 15:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto