Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:41
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: van de Beek på väg till Tyskland

Sillybloggen

Huvudtränare Erik ten Hag bekräftade nyligen att Danny van de Beek, 26, har fått tillåtelse att lämna Manchester United i januari.

– Jag tror att Donny behöver spela. Han är tillbaka nu (från skadeproblem) och gör det väldigt bra i träning. Så om inte vi kan ge honom chansen, då förstår jag att han behöver spela för sin karriär, sa ten Hag .

Transferjournalisten Fabrizio Romano hävdar nu att Eintracht Frankfurt leder jakten på van de Beek. Enligt uppgifterna är parterna i avancerade förhandlingar, och det hela handlar om ett lån. Blir övergången av blir 26-åringen lagkamrat med svenske Hugo Larsson.

Romano påstår vidare att även succéklubben Girona jagar den nederländske mittfältaren. Tidigare har Juventus också uppgetts vara intresserat.

Annons

Ett beslut om nästa klubbadress kommer att fattas inom kort, men en sak är säker: van de Beeks dagar på Old Trafford är räknade.

van de Beek har bara gjort 62 matcher för Manchester United sedan han köptes loss från Ajax sommaren 2020. Hans kontrakt sträcker sig till 2025 med option på ytterligare ett år.

Publicerad 2023-12-12 15:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto