Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Lushaku jagas av flera klubbar

Sillybloggen

Ismet Lushaku väntas lämna Varbergs Bois inför säsongen 2024. Den 23-årige mittfältaren har fått ett kontraktsförslag från IFK Norrköping men ser ut att få konkurrens från ett par till klubbar, enligt Expressen.

Lushaku överväger nu sina alternativ, bland annat alternativet från Norrköping, men det är ännu oklart hur det hela slutar. Klart verkar det däremot vara att Lushaku i princip är borträknad i Varberg till nästa säsong.

I kontraktet med Varbergs Bois ska Lushaku även ha ett kryphål som gör att han kan lämna för en mycket låg summa ifall någon klubb bestämmer sig för att aktivera en klausul.

Den bollskicklige mittfältaren anslöt till Varbergs Bois inför säsongen 2022 från AFC Eskilstuna. I Varberg har han vuxit ut till en nyckelspelare och gjorde fem assist på 25 matcher under säsongen 2023.

Lushaku har rötter från Kosovo och har valt att representera Kosovos landslag. Han har gjort en landskamp hittills för landet.

Annons
Publicerad 2023-12-13 11:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto