Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Lushaku överens med Norrköping

Sillybloggen

Varbergs Bois-mittfältaren Ismet Lushaku, 23, uppges vara het på marknaden. Nyligen uppgav Expressen att 23-åringen har fått ett kontraktsförslag från IFK Norrköping, som också sägs ha konkurrens från andra klubbar, och senare bekräftade Bois-sportchefen Thomas Askebrand, för HN, att han räknar med att det blir en flytt för spelaren.

Nu uppger Aftonbladet att Lushaku är överens med Norrköping, och att klubbarna också är överens om “ramarna för en affär”. 23-åringen väntas därmed inom den närmaste veckan skriva på ett kontrakt med den allsvenska klubben.

Tidigare under måndagen sa Thomas Askebrand följande om Lushakus framtid:

– Det börjar närma sig och bör vara klart i dagarna, säger han till NT.

Expressen har tidigare skrivit att det finns ett “kryphål” i Lushakus kontrakt, som gör att han kan lämna för “en mycket låg summa i sammanhanget ifall en klubb aktiverar en klausul”. Även HN skrev i förra veckan om att det finns en utköpsklausul, som gör att spelaren kan lämna för en förutbestämd summa.

Annons

Lushaku gjorde i år 25 seriematcher när Bois ramlade ur allsvenskan. Han kom till klubben från AFC Eskilstuna under 2022.

Publicerad 2023-12-18 21:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto