Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Ten Hag vill dumpa Amrabat

Sillybloggen

Manchester United tog i somras in mittfältaren Sofyan Amrabat, 27, på lån från Fiorentina, och sedan dess har mittfältaren gjort 17 framträdanden med den engelska storklubben.

Nu uppger den engelska tidningen The Sun att United-tränaren Erik ten Hag planerar för att dumpa spelaren i sommar – och helt enkelt inte göra övergången permanent. Enligt tidningen känner inte riktigt United att Amrabat passar i Premier League, samtidigt som klubben även tycker att mittfältslöftet Kobbie Mainoo, 18, gjort bra ifrån sig på samma position.

Tidigare har även Manchester Evening News skrivit att det inte inte är så sannolikt att United köper loss Amrabat nästa sommar – och nu uppges alltså ten Hag backa upp det. United har en köpoption som, enligt The Athletic, är på motsvarande 297 miljoner svenska kronor.

Annons

Amrabat kom till Fiorentina från Hellas Verona under 2020, och har även en bakgrund med spel i Club Brügge, Feyenoord och Utrecht.

Publicerad 2023-12-21 07:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto