Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:28
Nästa

Avbryt
Försök igen

Bild: Real Madrid överväger Varane

Sillybloggen

Mittbackskris råder i Real Madrid. Startspelarna Éder Militão och David Alaba har båda ådragit sig korsbandsskador som kommer att hålla dem borta för resten av säsongen.

Enligt samstämmiga medierapporter i spansk press letar “Los Blancos” nu efter en ersättare. Och kanske kan man då komma att vända blickarna mot en ex-spelare.

COPE hävdar nämligen att Real Madrid överväger att försöka värva tillbaka Raphaël Varane, 30. Fransmannen har varit oväntat petad i Manchester United i höst och enligt The Athletic går hans kontrakt ut i sommar redan, vilket kan tvinga den engelska klubben att sälja sin mittbacksklippa i januari för att inte tappa honom gratis.

Även tyska Bild har uppgifter på att “marängerna” från den spanska huvudstaden visar intresse för Varane. Det återstår att se ifall saken intensifieras kommande veckor och om huvudpersonen själv är redo att lämna Old Trafford.

Annons

ESPN rapporterade nyligen att Uniteds huvudtränare Erik ten Hag är angelägen om att behålla 30-åringen säsongen ut.

Varane spelade i Real Madrid mellan 2011-2021.

Publicerad 2023-12-22 07:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto