Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Pettersson klar för Elfsborg

Sillybloggen

Stabæk åkte ur norska högstaligan i höstas och därmed går Isak Pettersson, 26, en osäker framtid till mötes. Den svenske keepern har ett utgående kontrakt och ska troligtvis ge sig ut på klubbjakt i vinter.

– Just nu ska jag bara njuta av lite semester, sedan ska jag överväga alternativen. Jag vill hitta en klubb som är utmanande och där jag kan visa vad jag går för. Det ska passa mig bra och vara någonstans där jag kan få en ärlig chans till speltid, sa Pettersson till NT i början av december.

– Jag har hört om ganska mycket intresse, sedan ska jag hitta vad som är bäst för mig.

Huvudpersonen har själv bekräftat att det finns intresse från Halmstads BK. Men nu kommer uppgifter som gör gällande att det blir flytt till en annan allsvensk klubb i stället.

Göteborgs-Posten hävdade tidigare under onsdagen att Elfsborg vill värva Pettersson. Enligt tidningen “tydde mycket” på 26-åringen kommer bli klar för klubben – och så verkar det blir.

Annons

För nu följer Expressen upp och rapporterar att Pettersson är klar för Boråsklubben. Parterna påstås vara överens om ett kontrakt och om inget oförutsett inträffar kommer han att presenteras inom kort.

Elfsborgs nuvarande succémålvakt Hákon Valdimarsson jagas som bekant av både Gent och Anderlecht. Islänningen väntas bli såld i vinter.

Pettersson startade alla ligamatcher för Stabæk under den nyss avslutade säsongen. Han anslöt från Toulouse i vintras.

Publicerad 2023-12-27 15:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto