Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

A Bola: Sporting visar intresse för Svanberg

Sillybloggen

Succéstrikern Viktor Gyökeres öser in mål för Sporting. Och snart kan han få sällskap i form av en svensk landslagskamrat.

A Bola hävdar att Sporting är på jakt efter en ny mittfältare. Den portugisiska storklubben har då identifierat Mattias Svanberg som ett alternativ, enligt tidningen.

Tränare Rúben Amorim har sagt att han vill förstärka truppen med en mångsidig spelare som kan täcka flera positioner. En beskrivning som Sporting anser att Svanbergs profil stämmer överens med.

Svanberg tillhör Wolfsburg för tillfället och har kontrakt till sommaren 2027. A Bola skriver att Sporting tror sig kunna lösa en värvning av 24-åringen i januari ekonomiskt genom att erbjuda ett lån med en köpoption.

Det återstår att se ifall Sporting, som leder portugisiska högstaligan, gör slag i saken och går för svensken. Av uppgifterna framgår det inte heller huruvida Bundesliga-klubben är öppet för att sälja sin mittfältskugge eller inte.

Annons

Svanberg har nämligen varit en given startspelare för Wolfsburg i höst. Totalt har han svarat för ett mål samt fyra assist på 18 matcher.  

Publicerad 2023-12-28 21:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto