Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:22
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Firminos lönekrav läckt

Sillybloggen

Tidigare Liverpool-forwarden Roberto Firmino, 32, lämnade i somras för Al-Ahli i Saudiarabien, men rapporteras redan efter ett halvår vilja återvända till Premier League.

Nu kommer den engelska tidningen The Sun med nya uppgifter om Firminos lönekrav vid en flytt till England. Enligt tidningen vill brassen helst ha en veckolön på 300 000 pund, motsvarande 3,9 miljoner svenska kronor, vilket uppges skrämma en del klubbar.

I samband med att Firmino skrev på för Al-Ahli uppgav transfer-journalisten Nicolo Schira att forwardens lön i den saudiska klubben är på 20 miljoner euro, motsvarande 224 miljoner svenska kronor per år. Tidigare har det skrivits om intresse från Fulham och Sheffield United för Firmino.

Firmino har i grunden kontrakt med Al-Ahli till sommaren 2026. Med Liverpool stod han för 111 mål och 79 assist på 362 framträdanden mellan sommaren 2015 och sommaren 2023. Han har även en bakgrund med spel i Hoffenheim i Europa.

Annons
Publicerad 2024-01-07 17:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto