Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:32
Nästa

Avbryt
Försök igen

Sky: Juventus överväger Henderson

Sillybloggen

Enligt samstämmiga medierapporter vantrivs Jordan Henderson, 33, i sin saudiska klubb Al-Ettifaq så pass mycket att han vill återvända till Europa redan i vinter.

Alltså bara ett halvår efter att han lämnat Liverpool för en flytt till den Persiska viken.

Ajax har pekats ut som en spekulant. Nu verkar ytterligare en storklubb ge sig in i leken.

Sky Sport Italia hävdar nämligen att Juventus har varit i kontakt med Henderson om ett potentiellt lån. Enligt uppgifterna vill 33-åringen ha ett låneavtal som sträcker sig till slutet av säsongen 2024/25, det vill säga 18 månader långt.

Det återstår att se ifall parterna kommer överens om alla detaljer samt ifall Al-Ettifaq är redo att släppa den engelske landslagsspelaren, även om det bara må vara tillfälligt. Henderson har nämligen kontrakt till 2026.

Annons

Ytterligare ett dilemma är den jättelön mittfältaren sitter på i Saudiarabien. Juventus dras sedan en tid tillbaka med ekonomiska problem och skulle inte klara av att punga upp flera miljoner i veckan till Henderson.

Turinklubben har varit på jakt efter en ny mittfältare sedan Paul Pobga i höstas anklagades, och stängdes av, för doping. Tidigare har både Manchester City-spelaren Kalvin Phillips och Atalanta-stjärnan Ederson kopplats ihop med Juventus, men ingen av dem verkar vara aktuell för en januariflytt till de svartvit-randiga.

Publicerad 2024-01-12 23:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto