Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Djurgården vill bryta Moros Gracias kontrakt

Sillybloggen

Carlos Moros Gracia har blivit en flopp i Djurgården.

Spanjoren var en försvarsgeneral i Mjällby och sågs som ett prestigeförvärv när han anslöt till de blårandiga inför säsongen 2023. Men det blev bara fyra allsvenska matcher från start i fjol för 30-åringen.

Aftonbladet hävdade redan i oktober att Moros Gracia hade kommit överens med en ny klubb och skulle lämna Djurgården i vinter. Men så har det inte blivit, och nu kommer nya uppgifter kring mittbackens framtid.

Sajten fotbolldirekt.se påstår att den tilltänkta övergången har spruckit. Enligt uppgifterna pågår i stället samtal mellan Dif och Moros Gracia om att köpa ut den sistnämnde från återstoden av hans kontrakt som sträcker sig över säsongen 2025.

Annons

Parterna vill gå skilda vägar i förtid, helt enkelt. Men i nuläget finns överenskommelse om saken.

Tidigare i veckan uttalade sig Djurgårdens sportchef Bosse Andersson om 30-åringens situation i klubben:

 – Vad gäller Carlos har vi en dialog både med honom och agenten. Det är lite för tidigt att säga något, sa Andersson till Fotbollskanalen då.

Fotbolldirekt.se uppger att Moros Gracia även kan komma att lånas ut i vinter. Huvudpersonen själv ska dock inte vara lika intresserad av en sådan, tillfällig lösning.

Publicerad 2024-01-13 19:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto