Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: ten Hag vill värva Brobbey - igen

Sillybloggen

Erik ten Hag försökte värva Brian Brobbey, 21, till Manchester United för ett och ett halvt år sedan. Då blev svaret nej, i stället flyttade den nederländske strikern till Ajax.

Ett val han själv har berättat öppet om tidigare.

– Erik ten Hag ringde mig (sommaren 2022). Han sa att min agent skulle få miljoner och jag kunde tjäna mångdubbelt jämfört med min Ajax-lön i United. Men vårt beslut var tydligt: vi ville gå till Ajax, sa Brobbey nyligen.

– Manchester United ville ha mig, men jag insisterade på att återvända till Ajax. För att göra det möjligt avstod till och med min agent en rejäl procent av vidareförsäljningsklausulen.

Brobbey har tryckt dit 13 mål på 25 matcher för Ajax i år. Och nu kommer uppgifter som gör gällande att ten Hag har återupplivat sitt intresse.

Annons

Tyska Sky hävdar nämligen att Manchester United vill värva 21-åringen. Enligt uppgifterna har parterna haft kontinuerlig kontakt senaste åren, men en övergång är troligtvis inte aktuell förrän i sommar eftersom Ajax inte vill släppa forwarden för tillfället.

Men det stoppar inte Premier League-jätten, som även kopplats ihop med Joshua Zirkzee, från att försöka.

ten Hag har sedan tidigare värvat både Antony och Lisandro Martinez till Manchester United från Ajax.

Brobbey har kontrakt till 2027.

Publicerad 2024-01-20 13:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto