Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:54
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Newcastle och PSG visar intresse för Leão

Sillybloggen

Rafael Leão har haft en tyngre höst och har inte nått upp till de höjder som han har haft under de senaste säsongerna i Milan. Men nu gör uppgifter gällande att han trots allt drar till sig intresse från storklubbar på kontinenten.

Det är uppgifter från sajten Téléfoot som hävdar att portugisen finns på radarn hos både Paris Saint-Germain och Alexander Isaks Newcastle United i Premier League.

PSG är aktiva under vinterfönstret, men enligt uppgifterna är sportchefen Luis Campos redan nu ute och förbereder inför sommarens fönster – där Leão ses som huvudmålet för det franska huvudstadslaget.

Campos arbetade med 24-åringen under deras tid i Lille och Leão uppges vara medveten och PSG:s intresse och sägs vara öppen för att lyssna på förklaringen av det sportsliga projektet.

Den största konkurrenten till att knyta till sig Leão sägs vara Newcastle, som också är på jakt efter anfallsförstärkning – trots rapporter om att klubben kan tvingas sälja spelare för stora summor för att ”balansera böckerna” i linje med Financial Fair Play.

Annons
Publicerad 2024-01-28 12:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto