Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:04
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: AIK hoppas på Coulibaly-värvning - efter deadline day

Sillybloggen

Ismaila Coulibaly har ryktats till AIK under vintern. Men i en intervju med Fotbollskanalen meddelade sportchef Thomas Berntsen att man är långt ifrån ensamma om att visa intresse för 23-åringen.

– Ismaila är ju en spelare som jag känner till väl. Om han hamnar i AIK hade det varit bra men jag tror att det är ganska många andra klubbar som finns med i bilden. Och vi har en utmaning med vår utlänningskvot. Så vi får se. Det är nog många klubbar som är inblandade, sa Berntsen då.

Nu uppger dock Aftonbladet att en flytt kan bli aktuell inom en snar framtid.

Uppgifterna gör gällande att AIK hoppas kunna knyta till sig Coulibaly från Sheffield United om mittfältaren inte hittar en ny klubb under deadline day. Ingenting är överenskommet, men det mesta talar för att valet faller på AIK om det inte blir ett klubbyte under fönstrets sista dag.

Annons

Coulibaly tillhör Sheffield United, men har inte gjort några Premier League-matcher under säsongen. Han har dessutom ett förflutet ibland annat Sarpsborg, där han var samtidigt som Thomas Berntsen.

Publicerad 2024-02-01 10:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto