Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

ESPN: PSG har identifierat Mbappés ersättare

Sillybloggen

Världsstjärnan Kylian Mbapé har bestämt sig för att lämna Paris Saint-Germain i sommar. Nästa destination blir Real Madrid, rapporterar flera franska medier.

ESPN hävdar att PSG har gjort “allt i sin makt” för att behålla ytterforwarden. Exempelvis ska Mbappé fått ett erbjudande om ett nytt kontrakt med en löneökning till 72 miljoner euro (cirka 815 miljoner kronor) om året, som han tackat nej till.

Huvudplanen har hela tiden varit att behålla 25-åringen. Men nu tvingas den franska huvudstadsklubben tänka om – och aktivera sin plan B.

Enligt ESPN kommer PSG att försöka värva Milans stjärnytter Rafael Leão, 24. Uppgifterna gör gällande att Ligue 1-jätten planerar ett seriöst värvningsförsök för att knyta till sig portugisen då han är huvudalternativet som ersättare till Mbappé.

Annons

Leão förlängde nyligen sitt kontrakt till 2028 men ryktas ha en utköpsklausul på cirka två miljarder kronor inskriven i avtalet. Det återstår att se ifall PSG är redo att möta den prislappen eller om Milan är redo att släppa sin nyckelspelare billigare än så. Om han nu är till salu.

Totalt har Leão svarat för 49 mål samt 43 assist på 190 matcher i Milan-tröjan. På meritlistan finns 23 landskamper för Portugal.

Publicerad 2024-02-03 23:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto