Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ademis vändning – väljer bort Sydkorea för Kina

Sillybloggen

Albin Ademi har ryktats bort från IFK Värnamo efter att smålänningarna köpt loss honom under vintern. I slutet av januari sa klubbens sportchef Enes Ahmetovic bland annat följande till Fotbollskanalen:

– Oavsett hur det slutar; om han stannar har vi en fantastiskt skicklig spelare – och säljer vi honom har vi gjort en riktigt bra affär. Där kan det hända saker, och det har vi planerat för.

Nu uppger Expressen att yttern bara är detaljer från att lämna IFK Värnamo, som han spelade för på lån under fjolåret.

Tidningen har tidigare rapporterat om att Värnamo har accepterat ett bud från sydkoreanska Gwangju FC. Men nu sägs Ademi i stället vara nära en flytt till Kina.

Enligt uppgifterna visade kinesiska Tianjin Jinmen Tiger FC ett sent intresse för 24-åringen och nu sägs endast detaljer återstå innan Ademi i stället flyttar till Kina.

Annons

Värnamo går långt ifrån lottlösa från affären och enligt Expressen får man in motsvarande 5,5 miljoner kronor, efter att ha köpt loss Ademi från Djurgården för cirka 800 000 kronor i november.

Publicerad 2024-02-10 12:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto