Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Lindelöf kan säljas i sommar - och ersättas av Tapsoba

Sillybloggen

Bayer Leverkusen gör en succésäsong. Xabi Alonso och hans mannar är obesegrade hittills och toppar Bundesliga för tillfället.

Flera spelare har stuckit i laget, bland annat försvarsspelarna Jeremie Frimpong, 23, och Edmond Tapsoba, 25. Nu kommer uppgifter som gör gällande att det finns intresse för duon.

Från Manchester United.

Lokaltidningen Manchester Evening News hävdar nämligen att Premier League-jätten håller ögonen på både Frimpong och Tapsoba inför sommarens transferfönster. Båda spelarna finns med på Uniteds önskelista.

Samma uppgifter gör gällande att duon ses som potentiella ersättare till Aaron Wan-Bissaka och Victor Nilsson Lindelöf, som båda troligen kan bli sålda i sommar då de bara har ett år kvar på sina respektive kontrakt efter nuvarande säsong.

Annons

Även Raphael Varane och Jonny Evans har utgående avtal. När det gäller Nilsson Lindelöf förlängde han nyligen sitt avtal via ett optionsår som aktiverades. Han är numera United-bunden till sommaren 2025.

Högerbacken Fimpong har gjort åtta mål samt tio assist på 27 matcher i Leverkusen-tröjan i år. Han har kontrakt till 2028.

Även mittbacken Tapsoba har kontrakt till 2028.

Publicerad 2024-02-12 16:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto