Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:32
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Fem klubbar jagar Rabiot

Sillybloggen

Den franske landslagsmittfältaren Adrien Rabiot är jagad. I år igen.

I fjol valde 28-åringen att förlänga sitt kontrakt med en säsong vilket gör honom Juventus-bunden fram till i sommar. Parterna har förhandlat om ytterligare en förlängning men hittills inte kommit överens.

Vilket gjort att intresse från andra klubbar återigen har väckts.

Journalisten Ekrem Konur – som blandar högt och lågt- skriver att Manchester United, Newcastle, Bayern München, Barcelona och Newcastle alla är intresserade av att värvar Rabiot.

Klubbnamn som är kända och som har kopplats ihop med fransmannen tidigare med undantag för Newcastle. Exempelvis var Manchester United nära att ro en värvning i hamn för drygt 1,5 år sedan men affären föll i sista stund på grund av för höga lönekrav från spelarens sida av förhandlingsbordet.

Annons

I och med att 28-åringen är fri att förhandla med andra klubbar och kan ansluta som bosman är det inte konstigt att drar till sig intresse.

Totalt har Rabiot gjort 21 mål samt 15 assist på 199 matcher sedan han anslöt från PSG 2019. På meritlistan finns även 42 landskamper för Frankrike.

Publicerad 2024-02-19 07:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto