Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Ryktet: Ratcliffe drömmer om Zidane i United

Sillybloggen

Manchester Uniteds nye delägare Sir Jim Ratcliffe, som har ansvar för klubbens sportsliga verksamhet, planerar, enligt den engelska tidningen Daily Mirror, att ha framtidssamtal med chefstränaren Erik ten Hag efter säsongen.

Nu uppger Foot Mercato att Ratcliffe drömmer om att ta klubblöse Zinedine Zidane till Manchester United. Ratcliffe och övriga i ledningen uppges jobba, bakom kulisserna, på att rekrytera en ny chefstränare, men det sägs vara oklart om de kan locka Zidane till klubben.

Zidane, som lämnade Real Madrid under 2021, har under de senaste åren kopplats ihop med mängder av olika klubbar och landslag. Utöver Manchester United har fransmannen även nämnts som en kandidat för bland andra Bayern München, Paris Saint-Germain, Algeriet och Frankrike. Nyligen uttalade han sig också om att han har ett mål om att leda ett nytt lag.

Annons

– Det har alltid varit mitt mål att bli tränare igen. Just nu lägger jag bara tiden på andra saker, men målet är att komma tillbaka, sa Zidane till RMC Sport då.

Zidane förde Real Madrid till nio titlar under sina två sejourer i klubben.

Andra tränare som har kopplats ihop med United är Tysklands förbundskapten Julian Nagelsmann och förre Östersunds FK- och Chelsea-tränaren Graham Potter.

Publicerad 2024-02-27 18:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto