Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

0:31
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Barça har fått Dybala-erbjudande

Sillybloggen

Paulo Dybala, 30, gör en strålande säsong för AS Roma. Hittills är argentinaren noterad för 13 mål samt 7 assist på 26 matcher.

Sedan tidigare är det känt att forwarden har en utköpsklausul på tolv miljoner euro (cirka 134 miljoner kronor) inskriven i sitt kontrakt, som klubbar utanför Italien kan aktivera. Det har gjort honom attraktiv på marknaden.

Och nu kommer uppgifter som gör gällande att han kan bli aktuell för en La Liga-flytt i sommar.

Sport hävdar nämligen att Barcelona har fått ett erbjudande att värva Dybala. Tidningen hävdar att 30-åringen inte är någon prioritet för den katalanska jätten i nuläget, men eftersom det skulle vara en relativt billig värvning förblir han på klubbens radar inför nästa transferfönster.

Annons

Enligt samma uppgifter ha argentinaren ett par erbjudande från klubbar i Premier League (bland annat West Ham) men han själv föredrar att fortsätta karriären i Spanien, om han ska lämna Roma. Huruvida en Barça-flytt kan bli aktuell beror på vad som händer med Atlético Madrid-lånet João Félix i sommar.

Just Atlético Madrid är också intresserat av Dybala, enligt Sport.

Dybala har kontrakt till 2025. Ett avtal som Romklubben mer än gärna vill förlänga.

Publicerad 2024-03-07 15:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto