Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Daily Mirror: Manchester United vill värva Branthwaite

Sillybloggen

Raphaël Varane, Harry Maguire, Victor Nilsson Lindelöf och Jonny Evans hänger löst. Kvartetten har en osäker framtid på Old Trafford och några av dem kan tvingas lämna Manchester United i sommar.

Det är egentligen bara Lisandro Martinez som sitter säkert bland mittbackarna i dagens trupp. Ett av den nya sportsliga ledningens främsta mål inför kommande transferfönster är nämligen att förstärka och förnya på positionen.

Då har blickarna riktats mot ett inhemskt namn i Premier League.

Daily Mirror hävdar att Jarrad Branthwaite, 21, från Everton är ett av Manchester Uniteds främsta övergångsmål i sommar. Enligt uppgifterna har engelsmannen imponerat på klubbens scouter och toppar därmed önskelistan.

21-åringen har även imponerat på huvudtränare Erik ten Hag. Men Branthwaite är aktuell för en flytt till Old Trafford oavsett om nederländaren blir kvar på sin post eller inte.

Annons

Nye delägaren Sir Jim Ratcliffe påstås vara angelägen om att investera i unga, brittiska spelare som kan ge maximal “return on investment”. Kriterier som den engelske U21-landslagsbacken anses möta.

Vidare skriver Daily Mirror att Everton troligtvis kommer kräva minst 75 miljoner pund (cirka 984 miljoner kronor) för att sälja Branthwaite. Manchester United kommer dock försöka att få till en affär för närmare 50 miljoner pund (runt 656 miljoner kronor), enligt tidningen.

Branthwaite har kontrakt till 2027. Totalt har han svarat för 44 matcher i Everton-tröjan.

Publicerad 2024-03-12 07:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto