City vände mot Atalanta efter Sterlings hattrick – se alla resultat och ställningar i grupperna

Manchester City vände ett tidigt underläge till seger med hjälp av Raheem Sterlings hattrick.
Dessutom vann Bayern München en målrik tillställning mot Olympiakos.
Här är kvällens alla resultat och ställningen i grupperna i CL.

Under kvällen tog Manchester City emot Atalanta på hemmaplan i Champions League. Det var gästerna som gjorde matchens första mål genom Ruslan Malinovskiy från straffpunkten. Men det vara bara så rolig kvällen skulle bli för det italienska laget. Sergio Agüero gjorde två mål, ett från 11 meter, och Raheem Sterling gjorde hattrick på 12 minuter när City dominerade och vann med 5-1. Mindre bra var dock att Phil Foden blev utvisad sent efter att engelsmannen fått två gula kort. City står på full pott efter tre omgångar, medan Atalanta fortsatt inte tagit någon poäng.

Bayern München vände också underläge till seger under kvällen, när de ställdes mot Olympiakos. Youssef El-Arabi gav hemmalaget ledningen i första halvleken, innan två mål från Robert Lewandowski och ett från inhopparen Corentin Tolisso gav Bayern en 3-1-leding. Olympiakos reducerade visserligen via Guilherme, men matchen slutade 3-2 till tyskarna som fortsatt har full pott. Olympiakos ligger sist i samma grupp med bara en poäng.

På annat håll vann både Tottenham och Real Madrid efter att lagen hamnat i pressade lägen i gruppspelet. PSG städade enkelt undan Club Brügge efter ett hattrick av Kylian Mbappe, medan Alvaro Morata blev matchvinnare mot Bayer Leverkusen med enda målet. Dessutom vände Paulo Dybala Juventus match mot Lokomotiv Moskva och Sjachtar Donetsk spelade oavgjort mot Dinamo Zagreb.