POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Norling på jorden: "Vi är bara halvvägs"

Champions League-fotboll hägrar. Malmös tränare Rikard Norling hyllar sina spelare efter skrällsegern på Ibrox.
- Spelarna gjorde en oerhört koncentrerad och fin match, säger han.

Rikard Norlings Malmö stod för en väldigt överraskande seger mot Glasgow Rangers i Champions League-kvalet i kväll. Svenskarna har nu returen kvar att spela hemma på Swedbank Stadion och lyckas laget behålla sin ledning väntar fortsatt spel i världens finaste klubblagsturnering.

– Vi är halvvägs och spelarna gjorde en oerhört koncentrerad och fin match. Vi mötte ett riktigt bra lag och vi kommer att möta det igen och det krävs att vi spelar på samma nivå för att vi skall gå vidare, förklarar Norling för mff.se.

I allsvenskan går det inte lika bra för Malmö. Där ligger man på nionde plats och därför var det särskilt oväntat att skåningarna skakade Rangers.

– I dag kunde man se vilket spel vi kan spela och vår uppgift är att se till att få fram det oftare. Hade jag vetat vilka knappar jag skall trycka på så hade jag gjort det innan naturligtvis. Vi skall använda den lätt framåtlutande attityden vi hade i dag, säger Norling.

Men Malmö-tränaren vill inte sväva iväg. Han påminner nu sina spelare om att man först ska ladda om för en match mot Djurgården på lördag.
Han vill alltså inte att MFF-spelarna ska sväva iväg och börja tänka på Champions League-returen redan nu.

– Innan dess skall vi spela en viktig match i Allsvenskan mot Djurgården. Det är tätt och det är en hemmamatch och den är viktig. Den skall vi vinna, avslutar han.

Publicerad 2011-07-27 kl 00:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå