POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

BETYG: Så snygga är alla Premier League-lagens matchställ

Foto: Bildbyrån/Scanpix

Premier League-säsongen är igång för fullt.
Här betygsätter Fotbollskanalens Max Richnau alla PL-lags hemmamatchställ.

Alla betyg och kommentarer är endast skribentens åsikt.

Arsenal

Betyg: 3

Kommentar: Jag gillar grundidén med Arsenals ställ med en röd tröja med mycket vitt. Det är mycket som är bra även med detta ställ, men några detaljer som ställer till det. Det största problemet jag har är de rosa (?) partierna på ärmarna och överkanten av strumporna. Plocka bort dem och Arsenal har en klar fyra i betyg.

Bournemouth

Betyg: 3

Kommentar: Svart och rött är bra färger, men Bournemouths ställ känns lite... trist. Den väldigt fula reklamen på bröstet och att man har ett av Europas fulaste klubbmärken hjälper inte heller. Svag trea.

Brighton & Hove Albion

Betyg: 3

Kommentar: Inget som sticker ut jättemycket. Inte jättesnyggt med de röda detaljerna på tröjan och shortsen. Inte heller säker på att olika färg på strumpor och shorts är en hit i det här fallet. Klar trea, men inte nära att vara mer.

Burnley

Betyg: 4

Kommentar: Vinrött och ljusblått är färger som fungerar utmärkt tillsammans, och här tycker jag att Burnley har fått till en väldigt välbalanserad tröja som framhävs ytterligare av vita shorts och strumpor. Litet minus för plottrig reklam på bröstet, men Burnley är uppe och nosar på toppbetyg här.

Cardiff City

Betyg: 2

Kommentar: Bra blå färg och verkligen inte plottring - men det här blir lite för trist för min smak. Vita shorts hade kunnat höja det här stället rejält. Stark tvåa.

Chelsea

Betyg: 3

Kommentar: Chelseas grundställ med blåa tröjor och shorts med vita strumpor tycker jag är en bra kombination i grunden. Synd att man har de vita och röda strecken på tröjan som förstör rätt ordentligt. Annars hade Chelsea fått en fyra med det här stället.

Crystal Palace

Betyg: 1

Kommentar: En blå och en röd nyans som inte alls lirar ihop i någon slags fade-ränder, ackompanjerat av skrikiga gula detaljer. Ett bottennapp.

Everton

Betyg: 4

Kommentar: Riktigt fin blå färg som spelar lysande med vita shorts och strumpor. Lite plåttriga detaljer på strumpor och ärmar är det enda jag har att klaga på här. Bra ställ, Everton!

Fulham

Betyg: 4

Kommentar: Vitt och svart kan lätt kännas trist, men Fulham har lyckats få till ett ställ som känns stilrent och fräscht. En stabil fyra.

Huddersfield Town

Betyg: 3

Kommentar: Blåvitrandigt med en lite ljusare nyans. Funkar helt okej. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som jag tycker gör att stället känns lite trist. Noterbart är att man för i år bytt ut klubbmärket mot en terrierhund, vilket också är klubbens smeknamn.