Kritiken mot Ramsdale: "Såg tydligen inte vad de Gea gjorde"

Aaron Ramsdale svarade för en jätteblunder mot Southampton.
Målvakten kritiseras för bjudningen.
- Han såg uppenbarligen inte vad de Gea gjorde, sa profilen Scott Minto i BBC.

Dryga 30 sekunder var spelade när Southamtpon tog ledningen mot Arsenal. Arsenal-målvakten Aaron Ramsdale var helt opressad och slog en felpassning rakt i gapet på bortalagets Carlos Alcaraz.  Yttern i Southampton gjorde inget misstag och satte dit 1-0 – och Ramsdale kritiseras för blunderna.

- Helt otroligt och Arsenal har varit i det här läget förut. De får värsta tänkbara start. Aaron Ramsdale såg uppenbarligen inte vad David De Gea gjorde i går, sa den förre Chelsea-backen Scott Minto i BBC.

Han fortsatte:

- Att göra ett sådant misstag i första minuten är kriminellt.

Manchester United-ikonen Gary Neville i Sky Sports:

- Wow, jag fick flashbacks från de Gea och Maguire.

- Värsta tänkbara start för Arsenal, sa tidigare engelska landslagsspelaren Karen Carney i Sky Sports.

Southampton gjorde därefter 2-0 genom Theo Walcott. I den 20:e minuten reducerade Arsenal och det var Gabriel Martinelli som gjorde målet.

I matchens andra akt satte Duje Ćaleta-Car dit 3-1 för Southampton på en hörna. I den 88:e minuten gjorde Martin Ødegaard 3-2. Kort därefter gjorde Bukayo Saka även 3-3.

Matchen slutade 3-3.

Publicerad 2023-04-21 kl 21:37