Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lindelöf om EL-dramat - skulle tagit annan straff: "Men någon annan gick fram"

Europa League

SOLNA. När Manchester United förlorade Europa League-finalen slog Victor Nilsson Lindelöf den sista straffen av utespelarna.
Men så var inte planen.
- Jag tror att jag skulle ha gått fram lite tidigare men då var det någon annan som gick fram, så jag väntade, säger han.

1:21
Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas ett klipp där Victor Nilsson Lindelöf pratar om vem som ska spela bredvid honom i EM.

Manchester United föll tungt i Europa League-finalen mot Villarreal. Det stod 1-1 efter full tid och matchen gick till straffar. I den elfte omgången missade målvakten David de Gea.

Victor Nilsson Lindelöf klev fram i den tionde omgången och satte sin straff. Men nu berättar han att han skulle ha tagit en tidigare straff.

- Jag tror att dom hade kommit överens om de sex första, och sedan blev det random. Jag tror att jag skulle ha gått fram lite tidigare, men då var det någon annan som gick fram, så jag väntade, säger Lindelöf.

- Jag brukar vara lugn i den situationen. Jag vet att jag kan lägga och hade bestämt mig för var jag skulle slå den. Det är väl alltid bra att sätta sin straff, men det spelar ju inte så stor roll, vi förlorade ju.

ANNONS

Därmed slutade Manchester United tvåa i Premier League och även i Europa League. Resultat som Lindelöf inte är nöjd med.

- Om vi hade tagit en titel hade det varit bra, absolut. Det har varit ett tufft år med tätt spelschema och många matcher. Det har varit tufft mentalt och fysiskt, men en okej säsong, men man vill ju vinna titlar.

Vad behöver ni göra för att utmana om en titel nästa år?
- Vi presterade bra men lyckades inte med det sista och vinna en titel. 

Publicerad 2021-06-04 kl 14:51

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto