Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Strul kring Kulusevskis covid-test - fick hållas isolerad

Sverige (herr)

Dejan Kulusevski hölls isolerad efter osäkerheter kring ett covid-test.
Men nu ger landslaget ett positivt besked.
"Efter kompletterande analyser och nya tester har det bekräftats att han är negativ", skriver presschef Jakob Kakembo Andersson.

2:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Sverige-Finland i spelaren ovan.

Det lär ha varit några dramatiska timmar på landslagets hotell. Det har nämligen varit strul med Dejan Kulusevskis covid-test, vilkket gjorde att han hölls isolerad.

"Efter gårdagens Covid-test fick vi ett test vars analys var tvungen att göras om. Testet gjordes på Dejan Kulusevski. Som en extra försiktighetsåtgärd har Dejan i väntan på svar från labbet hållits isolerad.", skriver presschefen Jakob Kakembo Andersson i ett sms.

Kulusevski saknades när fredagens träning på Friends Arena drog igång, och efter några minuter kom beskedet från landslagsledningen. Och det avslutades med ett lugnande meddelande.

ANNONS

"Efter kompletterande analyser och nya tester har det bekräftats att han är negativ och är på väg till träningen", skriver Kakembo Andersson.

Publicerad 2021-06-04 kl 12:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto