Sunderland-svensk målskytt mot Manchester United i U23-liga

Benjamin Mbunga Kimpioka målade i kväll mot Manchester United.
Då fick hans Sunderland med sig ett kryss i Premier Leagues U23-liga.

Sunderlands svenske anfallare Benjamin Mbunga Kimpioka, 18, har under den här säsongen närmat sig mer speltid i League One-klubbens A-lag och är hittills noterad för sju A-lagsmatcher den här säsongen, varav två i den engelska tredjedivisionen.

I kväll spelade svensken från start för Sunderlands U23-lag i ligamötet med Manchester United i Premier Leagues andraliga för U23-lag. Då blev svensken i den 35:e minuten målskytt genom att han vände bort en motståndare i straffområdet och distinkt sköt 1-0 till hemmalaget. Det var hans fjärde mål den här säsongen i alla turneringar.

Manchester United kvitterade därefter i slutet av andra halvlek till 1-1 genom Largie Ramazani och matchen slutade med samma siffror.

Publicerad 2019-03-08 kl 22:11