TV: Leicester fortsatt obesegrat - och Larsson bänkad

Ryska Premier League

Sunderland tog säsongens första poäng i Premier League i dag - då satt Sebastian Larsson på bänken.

Sunderland spelade 1-1 hemma mot Swansea och inkasserade därmed sin första pinne för säsongen. Svenske landslagsspelaren Sebastian Larsson inledde på bänken och fick hoppa in först i den 94:e minuten.

Nykomlingen Bournemouth tog säsongens första seger när laget vann med 4-3 borta mot West Ham.

Tottenham spelade 1-1 borta mot Leicester efter att det blivit två mål inom två minuter i slutskedet. Först satte Dele Alli 1-0 till Spurs i 81:a, men bara minuten senare kvitterade Mahrez.

Se målen från Leicester-Tottenham och höjdpunkter från United-Newcastle i Sporten i spelaren ovan.