Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Adu svarar på tränarens tuffa kritik: "Har aldrig upplevt något sådant i mitt liv"

ettan

Österlen FF:s tränare Agim Sopi gick hårt åt Freddy Adu - som lämnat klubben.
Nu svarar anfallaren på kritiken.
- Jag har aldrig upplevt något sådant i mitt liv, säger han till Aftonbladet.

Foto: Bildbyrån

Freddy Adus avslut i Österlen FF har varit en stor snackis det senaste dygnet. Det hela bekräftades på tisdagskvällen.

Efter beskedet gick tränaren Agim Sopi, i en intervju med Fotbollskanalen, stenhårt åt amerikanen och menade att han höll alldeles för låg nivå.

Jag måste vara ärlig mot honom, mot mig själv och berätta för honom hur det ligger till. Den var inte bra. Vi gav honom en halvlek senast i en träningsmatch och det han presterade är på division 5-nivå. Jag kan inte ha spelare som är i en 24-mannatrupp och som ger allt och sedan ha en spelare som bara är här för sitt namn.

Nu svarar Freddy Adu på tränarens kritik.

Annons

- Med respekt håller jag inte med. Jag vet inte vad som händer eller varför han inte gillar mig. Jag förstår att som tränare så vill du ha kontroll, det är ditt lag. Men det var inte han som tog hit mig, det var andra personer. Jag älskar mina lagkamrater och har lärt känna alla andra. Pratar du med någon av mina lagkamrater är jag säker på att alla säger att vi kommer bra överens. Jag har inte haft problem med någon, säger han till Aftonbladet.

Anfallaren fortsätter:

- Jag kom hit en söndag kväll och jag tränade på måndagen. Jag flög i nästan 24 timmar för att komma hit och jag var med på måndagens träning. I slutet av träningen började jag känna av min vad och dagen efter sträckte jag vaden på träningen. Jag försökte att bli av med det, inte med laget, men vid sidan av med övningar som Agim gav mig. Men min vad blev värre för jag pushade den – och sedan svullnade mitt vänstra ben upp. Det gjorde ont och jag kunde knappt gå på det.

Annons

Tränare Sopi nämnde även att hans Fotbollskvaliteér passar sig bättre i Futsal. Ett uttalande Adu tycker är förkastligt.

– Det är dåligt, jag vet inte vad jag ska säga. Jag har aldrig upplevt något sådant i mitt liv. Det här är bara ett slag under bältet. Det är inte rätt. Jag har inte spelat på två år, alla vet om det. Alla vet att det kommer ta tid att komma i form. Det pratade vi om innan jag kom. Att han säger allt det här är bara fel, säger han till tidningen.

Publicerad 2021-02-17 kl 17:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto