Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Johan Bertilsson klar för Karlstad Fotboll

ettan

Johan Bertilsson ville utomlands.
Han kommer att stanna i Sverige.
34-åringen är klar för Karlstad i Division 1.

Foto: Bildbyrån/TT.

Johan Bertilsson och "Svennis".

Efter fjolårssäsongen lämnade Johan Bertilsson, 34, Degerfors och den allsvenske veteranen medgav att han ville att hans nästa klubbadress skulle vara utanför Sveriges gränser.  

- Utomlands lockar, det gör det. Jag har bara varit en kort sväng i Polen och det var fantastiskt. Det hade varit roligt och intressant med något nytt. Nya matcher och en ny miljö. Sen utesluter jag inte en svensk klubb, det kan vara inspirerande också, sa han till Fotbollskanalen för två veckor sedan.

Det blir inget utlandsäventyr för Bertilsson. Den offensive pjäsen har skrivit på för division 1-föreningen Karlstad Fotboll, där Sven-Göran ”Svennis” Eriksson är sportchef.

Annons

Karlstad presenterade Bertilsson i en video på sin hemsida med den tillhörande texten ”cirkeln är sluten”. Enligt NWT och VF presenterades även 34-åringen på en presskonferens. Bertilsson, med västgötska Hova som moderklubb, har Carlstad United (som nu är Karlstad Fotboll) som sin första seniorklubb.

Bertilsson har tidigare i sin karriär spelat för klubbar som Kalmar FF, Jönköpings Södra, Gefle, Östersunds, Dalkurd och Örebro.

Publicerad 2023-01-03 kl 11:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto