Chelsea-lånets succé fortsätter i Dortmund - Isak inbytt mot Atalanta

Bundesliga

Michy Batshuayis fortsätter att göra mål i Borussia Dortmund.
I kväll blev han stor hjälte när BVB vände underläge till seger mot Atalanta i Europa League.

Efter att man sålt Pierre-Emerick Aubameyang till Arsenal plockade Borussia Dortmund in Michy Batshuayi på lån från Chelsea på transferfönstrets sista dag.

Anfallaren har fått en kanonstart i sin nya klubb, då han hittills nätat i varje match han spelat för de svartgula. Kvällens möte med Atalanta var inget undantag.

Det var dock André Schürrle som öppnade målskyttet för Dortmund med sitt 1-0-mål, men Atalanta vände på steken och gick upp till 2-1 i den andra halvleken genom två mål av Josip Ilicic.

Då klev Batshuayi fram för Dortmund och kvitterade i den 65:e minuten - och på stopptid satte belgaren även 3-2 för BVB och gav sitt lag en fördel inför returmötet i Bergamo nästa vecka.

Alexander Isak började matchen på bänken med byttes in mot Christian Pulisic i den 85:e minuten.