Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN ON TOUR
28v

TV: "Mardrömsbesked för Guidetti"

Foto: TV4/Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

I samband med landslagets träning satte lagkapten Andreas Granqvist en tuff tackling på John Guidetti, som tvingades av planen med en stukad fot.
- Det är ett mardrömsbesked för Guidetti: borta minst en vecka och missar antagligen båda träningsmatcherna, berättar Olof Lundh i Fotbollskanalen On Tour.

John Guidettis skada kom att bli den stora snackisen från torsdagens landslagsträning. I dagens Fotbollskanalen On Tour pratar Olof Lundh och Andéas Sundberg om situationen.

- Jag stod bakom målet och innan den situationen var det ganska hetsigt på träningen. Det var högt tempo och hög intensitet med en hel del gliringar. I situationen innan den tacklingen sparkade Guidetti ner Durmaz och då blev det tjafsigt. Sedan fick Guidetti tillbaka, men då av Andreas Granqvist som kastade sig in i en duell, sparkade honom och träffade foten så att han stukade den. Guidetti låg och vred sig, skrek och hade så pass ont att han behövde hjälp av planen, säger Andréas Sundberg. 

Olof Lundh fyller i:

- Vi måste berömma landslaget som skickar fram läkaren Anders Valentin väldigt snabbt. Vi fick ändå relativt lugnande besked, men man kan aldrig vara helt säker. Han körde i alla fall inte till sjukhus, åtminstonne inte vad man sa, utan man tog honom till hoteller för behandling, säger han och fortsätter:

- Men det är ett mardrömsbesked för Guidetti: borta minst en vecka och missar antagligen båda träningsmatcherna (mot Danmark och Peru). 

Se hela programmet i spelaren ovan.

Publicerad 2018-05-31 kl 15:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons