Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: On Tour: "En av de mest bisarra presskonferenser jag har varit på"

Sverige (herr)

Robin Olsen och Victor Nilsson Lindelöf mötte media igen efter bojkotten.
Men blev läget bättre eller sämre?
- Förbundet och landslagsledningen gjorde ett präktigt självmål om man trodde att man skulle dämpa det här. Herregud, de gick bort sig fullständigt, säger Olof Lundh i On Tour.

7:11
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Fotbollskanalen On Tour i spelaren ovan.

Den förra landslagssamlingen valde både Robin Olsen och Victor Nilsson Lindelöf att nobba att prata med media. När landslaget under måndagen samlades i Stockholm satt duon framme vid podiet och höll en presskonferens. Det fanns dock restriktioner, frågorna skulle handla om landslaget och inte om klubblagen.

- En av de mest bisarrra presskonferenser jag har varit på, säger Olof Lundh i Fotbollskanalen On Tour.

Andréas Sundberg fyller i:

- Du har ju varit längre än mig och följt landslaget men så länge jag har följt dem i ett par år så var det det konstigaste hittills som hänt, det får man säga. Man trodde kanske att det skulle rensas lite luft och att det skulle pratas lite om vad som hände sist och så där, men vi fick tidigt besked om att vi inte fick ställa frågor om klubblagen och vi fick helt enkelt inte lov att vara journalister och ställa frågor som vi ville. Och det känns ju fel att man som journalist inte får ställa de frågor man vill, och sedan är det ju upp till spelarna att då välja om man vill svara på frågorna eller inte.

ANNONS

Olof Lundh tycker att presskonferensen med Olsen och Lindelöf var ett fullkomligt misslyckat upplägg:

- Framförallt kan man konstatera att förbundet och landslagsledningen gjorde ett präktigt självmål om man trodde att man skulle dämpa det här, så gjorde man det ju till något mycket, mycket större genom att sätta dem på podiet och två gånger poängtera att det "är ingen dramatik", som Staffan Stjernholm (presschef) sa. Äh, herregud. De gick bort sig fullständigt.

Publicerad 2018-10-08 kl 21:16

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto