Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN ON TOUR
14v

TV: On Tour: "En av de mest bisarra presskonferenser jag har varit på"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Fotbollskanalen On Tour i spelaren ovan.

Robin Olsen och Victor Nilsson Lindelöf mötte media igen efter bojkotten.
Men blev läget bättre eller sämre?
- Förbundet och landslagsledningen gjorde ett präktigt självmål om man trodde att man skulle dämpa det här. Herregud, de gick bort sig fullständigt, säger Olof Lundh i On Tour.

Den förra landslagssamlingen valde både Robin Olsen och Victor Nilsson Lindelöf att nobba att prata med media. När landslaget under måndagen samlades i Stockholm satt duon framme vid podiet och höll en presskonferens. Det fanns dock restriktioner, frågorna skulle handla om landslaget och inte om klubblagen.

- En av de mest bisarrra presskonferenser jag har varit på, säger Olof Lundh i Fotbollskanalen On Tour.

Andréas Sundberg fyller i:

- Du har ju varit längre än mig och följt landslaget men så länge jag har följt dem i ett par år så var det det konstigaste hittills som hänt, det får man säga. Man trodde kanske att det skulle rensas lite luft och att det skulle pratas lite om vad som hände sist och så där, men vi fick tidigt besked om att vi inte fick ställa frågor om klubblagen och vi fick helt enkelt inte lov att vara journalister och ställa frågor som vi ville. Och det känns ju fel att man som journalist inte får ställa de frågor man vill, och sedan är det ju upp till spelarna att då välja om man vill svara på frågorna eller inte.

Olof Lundh tycker att presskonferensen med Olsen och Lindelöf var ett fullkomligt misslyckat upplägg:

- Framförallt kan man konstatera att förbundet och landslagsledningen gjorde ett präktigt självmål om man trodde att man skulle dämpa det här, så gjorde man det ju till något mycket, mycket större genom att sätta dem på podiet och två gånger poängtera att det "är ingen dramatik", som Staffan Stjernholm (presschef) sa. Äh, herregud. De gick bort sig fullständigt.

Publicerad 2018-10-08 kl 21:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons