Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Se On Tour med segerviss Kindberg timmar innan Arsenal-mötet: "Jag tippar aldrig - men vet att vi vinner"

Europa League

Östersunds möte med Arsenal i Europa League är bara timmar bort.
ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg är segerviss inför matchen.
- Jag tippar ju aldrig - men jag vet att vi vinner, säger Kindberg i Fotbollskanalen On Tour.

16:12
Nästa

Avbryt
Försök igen

Efter att ha tagit sig vidare från Europa Leagues gruppspel som tvåa i en grupp med Atlethic Bilbao, Hertha Berlin och Zorya Luhansk väntar i kväll ett sextondelsfinalmöte med Arsenal för Östersund.

- Det är fantastiskt. Det finns en stor förväntan över matchen och hur vi ska uppträda. Det kommer bli häftigt, säger Daniel Kindberg, som gästar Fotbollskanalen On Tour under eftermiddagen bara timmar innan matchstart.

Kindberg är optimistisk, och pekar ut försvaret som svag punkt i Premier League-laget man nu ställs emot.

- Vi vet att de har oerhörda styrkor, men alla lag har också mindre bra delar. Ibland kanske man ska fokusera på att spela mot dem. Vi vet att deras backlinje ibland har funderat över vissa saker. Kan man utmana den, störa den och vara modig mot den så kanske man löser andra saker bak i banan. Det finns lite sådana tankar, säger Kindberg.

ANNONS

- Det är inte bara försvaret, det är samspelet mellan försvaret och mittfältet som jag tycker har varit svagare än andra delar som de har. Det måste man vara uppriktig med att tycka. Men för det är det inte dåligt.

Kindberg får också frågan av reporter Marcus Noterius om hur han tror utgången av kvällens match blir.

- Jag tippar ju aldrig. Men jag vet att vi vinner. Vi vill inte ge Arsenal något mål med sig hem till London. Vi ska till Emirates och avgöra, säger Kindberg.

Fotbollskanalens Andréas Sundberg tror i stället på Arsenal.

- Jag tror att Arsenal blir lite för bra. Det är ett snäpp upp mot de andra lagen som man har mött. Men är det något man har lärt sig av Östersund är det att man inte ska döma ut dem på förhand. Men jag tippar att Arsenal kommer att vinna i varje fall, säger Sundberg i Fotbollskanalen On Tour.

ANNONS

Se hela programmet i spelaren ovan.

Publicerad 2018-02-15 kl 15:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto